Na een drukke dag een heerlijke pre-made maaltijd uit de vriezer pakken en opwarmen is toch het allerfijnste wat er is! Daarom hebben de dames van Chickslovefood het Vriezerproof-Kookboek uitgebracht. Boordevol lekkere en simpele recepten, met elk maar 5 ingrediënten. Tip: deze pizzamuffins zijn ook erg lekker met stukjes olijf en paprika!

Ontvang blog updates

Every body happy

Ik ga akkoord met de voorwaarden

NODIG VOOR 10-12 STUKS

  • 400 ml gekruide passata
  • 300 g volkoren tarwemeel
  • 2 tl bakpoeder
  • 3 eieren
  • 125 g geraspte pizzakaas

BEREIDING (35 MINUTEN)

Verwarm de oven voor op 200 graden. Doe het meel, het bakpoeder, de eieren, 50 milliliter olie, 25 milliliter water, de passata en een flinke snuf peper en zout in de kom van een keukenmachine en mix tot een beslag. Voeg vervolgens 100 gram pizzakaas toe en roer goed door met een vork. Schep het beslag in de holtes van een ingevette, siliconen muffinvorm. Strooi tenslotte de overgebleven kaas over de muffins en bak gaar in 25-30 minuten.

VRIEZERTIP

Vries in nadat ze helemaal zijn afgekoeld, en bewaar tot 3 maanden. Weer eten? Even laten ontdooien en koud eten of nog even opwarmen in de oven.

Eet smakelijk!

Heb jij deze heerlijke pizzamuffins gemaakt? Verras ons dan met een foto van jouw creatie via Facebook of Instagram. Wij zijn ontzettend benieuwd!